Γιατί να επιλέξετε GlobalSat Γιατί να επιλέξετε GlobalSat

Χρειάζεστε βοήθεια για την σωστή
επιλογή προϊόντος;;
Καλέστε μας στο 210 2325071
210 23 25 071
* 5 Έτη Εγγύηση *
Ασφάλεια και Προστασία

Τρόποι Πληρωμής

Η GlobalSat σας προσφέρει τις παρακάτω ευκολίες στους τρόπους πληρωμής

 

Αντικαταβολή με courier της εταιρείας μας

Υπάρχει δυνατότητα να σας στείλουμε το προϊόν που έχετε επιλέξει και να πληρώσετε κατά την παράδοση, υπάρχει μια σχετική επιβάρυνση για την πληρωμή με αντικαταβολή η οποία είναι ανάλογη του τρόπου αποστολής που θα επιλέξετε.

 

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας κάνοντας κατάθεση στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό αναφέροντας το όνομά σας.

Τραπεζικοί  Λογαριασμοί:

Εθνικη τράπεζα: GR2901107090000070974295845
Όνομα δικαιούχου: Τόλια Ελένη

 

Online πληρωμή μεσω PayPal / Πιστωτική κάρτα

Ολοκληρώστε εύκολα και γρήγορα της παραγγελίες μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών PayPal η οποία δέχεται σχεδόν όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, American Express και Diners όλων των τραπεζών (π.χ. Εθνική, Πειραιώς, Eurobank κ.τ.λ.). Οι συναλλαγές σας προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.
PayPal email Πληρωμών: globalsat.l.f@gmail.com

 

Πληρωμή με χρήση PaySafe Card

Ολοκληρώστε την παραγγελία σας στο e shop μας και επιλέξτε ως τρόπο πληρωμής PaySafe Card, συμπληρώνοντας στα σχόλια της παραγγελίας ή στείλτε μας με email τον κωδικό PaySafe. Όταν επιβεβαιώσουμε την ορθότητα του κωδικού η παραγγελία σας θα σας αποσταλεί.

 

Πληρωμή στα γραφεία μας, κατόπιν συνεννόησης

Κάντε την παραγγελία σας μέσω της ιστοσελίδας μας και ελάτε να εξοφλήσετε και να παραλάβετε από τα γραφεία μας χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.