Γιατί να επιλέξετε GlobalSat Γιατί να επιλέξετε GlobalSat

Χρειάζεστε βοήθεια για την σωστή
επιλογή προϊόντος;;
Καλέστε μας στο 210 2325071
210 23 25 071
* 5 Έτη Εγγύηση *
Ασφάλεια και Προστασία

Ασφάλεια και Προστασία

Σχεδόν 7.359 κλήσεις δέχθηκε το 2017 η «Ευρωπαϊκή γραμμή για τα εξαφανισμένα παιδιά 116000» από γονείς, παιδιά, πολίτες και αστυνομικά τμήματα στην Ελλάδα. Από αυτές οι 5.078 κλήσεις αφορούσαν δήλωση νέας εξαφάνισης και έκφραση αιτήματος υποστήριξης των ενεργειών αναζήτησης (20,3%), πληροφορίες σχετικά με την εξαφάνιση ενηλίκων (8,5%), πληροφορίες για παιδί που αναζητείται (19,9%), πληροφορίες για τις δράσεις του οργανισμού σχετικά με τις εξαφανίσεις ανηλίκων (65%), σύμφωνα με στοιχεία του Χαμόγελου του Παιδιού".

 

Δηλαδή 7.000 παιδιά χάθηκαν και αναζητήθηκαν μέσα σε ένα έτος, αλλά βρέθηκε μόνο το 83% και το υπόλοιπο 17% δηλαδή πάνω από 1000 παιδιά δεν έχουν βρεθεί και αγνοούνται!

 

Η πλειονότητα των παιδιών που εξαφανίζονται από το οικογενειακό τους περιβάλλον, και σε ποσοστό 49%, οφείλεται στις άσχημες σχέσεις που βιώνουν μέσα στην οικογένεια τους, ενώ το 30% αφορά προβλήματα στις σχέσεις μεταξύ των φύλων.

 

Σε ευρωπαϊκό επίπεδο η γραμμή 119000 δέχθηκε 89.340 κλήσεις, από τις οποίες διαχειρίστηκαν τις 4.039. Από αυτές το 68% αφορά φυγές παιδιών και το 23% σε γονικές αρπαγές.

 

Τα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ.

 

Παράλληλα με τα στοιχεία του "Χαμόγελου του Παιδιού" παρουσιάσθηκαν και τα επίσημα στατιστικά στοιχεία του τμήματος Εξαφανισμένων Ατόμων της Ελληνικής Αστυνομίας. Σύμφωνα με τα οποία το 2012 εξαφανίστηκαν 94 παιδιά στην Αττική και 217 στην επαρχία στην πλειονότητά τους έφηβοι, ενώ το 2013 εξαφανίσθηκαν 48 παιδιά στην Αττική και 90 στην υπόλοιπη Ελλάδα.

 

«Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για τα παιδιά. Ας μην αφήσουμε το μέλλον τους να χαθεί» είναι το μήνυμα-σύνθημα του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» εν όψει της Παγκόσμιας Ημέρας εξαφανισμένων παιδιών, η οποία γιορτάζεται τα τελευταία εννέα χρόνια την 25η Μαΐου.

 

Από τα 132 αιτήματα που δέχθηκε συνολικά η γραμμή 119000 για την υποστήριξη των ερευνών αναζήτησης, το 53% αφορούσε παιδιά ηλικίας 13-18 ετών και ελληνικής εθνικότητας. Οι εθελοντές του Χαμόγελου παρείχαν εξειδικευμένες υπηρεσίες σε 136 περιπτώσεις από τις οποίες το 83% των παιδιών βρέθηκε ενώ το 17% ακόμα αναζητείται. Όπως σχολίασε και η κυρία Ιωάννα Λαγουμιτζή, συντονίστρια της Ευρωπαϊκής Γραμμής 116000, «από τα 22 παιδιά, που ακόμα αναζητούνται, τα 13 είναι θύματα γονικής αρπαγής. Γεγονός που μειώνει τις εξαφανίσεις μόλις στις 9».

Ας ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας για να βρεθούν αυτά τα παιδιά και να γυρίσουν στις οικογένειές τους...

Και ας λάβουμε, πρώτα και κύρια, προληπτικά μέτρα. Ούτε ένα δευτερόλεπτο να μην χάνονται από τα μάτια των γονέων τα παιδιά τους, όταν βρίσκονται σε δημόσιους χώρους.

Έχουν καταγραφεί αρπαγές παιδιών ακόμα και σε χώρους που υπάρχει βίντεο-καταγραφή και όμως οι αρπαγής των παιδιών δεν διστάζουν να προχωρήσουν στην αποτρόπαια πράξη τους.

Πολλά από τα παιδιά που αρπάζονται καταλήγουν σε συμμορίες αφαίρεσης και εμπορίας οργάνων...

H GlobalSaT L.F™ κατανοώντας την εγκληματικότητα που όλο και ανεβαίνει με γεωμετρικούς ρυθμούς (2011 +60%-2014 +70%, 2016 + 69%, 2017+ 58%) αποφάσισε να προσφέρει εξειδικευμένα ηλεκτρονικά συστήματα εντοπισμού-παρακολούθησης στους Έλληνες πολίτες με σκοπό την προστασία  των οικογενειών τους και των επιχειρήσεων τους. Για το σκοπό αυτό συνεργάζεται με εξειδικευμένα εργαστήρια και σας επισκέπτεται ειδικός στον χώρο σας για να αξιολόγηση τα αντίμετρα η μέτρα καθώς και τις ιδιαίτερες ανάγκες για να προλάβετε κακόβουλες ενέργειες. Απλώς επικοινωνήστε με την Gps-Trackers.gr και κλείστε ένα ραντεβού με το ειδικό τμήμα security. Η αξιολόγηση από τον ειδικό μας δεν χρεώνετε, Ακόμα και αν   δεν συνεργαστούμε εσείς θα ξέρετε τις ελλείψεις σας και τον τρόπο αντιμετώπισης τους.

Παροχή Υπηρεσιών Υψηλού Επιπέδου

Κύριο μέλημα της εταιρείας μας η ασφάλεια σας!

Ειδικές Τιμές Στις Υπηρεσίες Του Κράτους & στα Σώματα Ασφαλείας

Σχόλια

Hello, do you have English service, speak English?
Γράψτε μια κριτική