Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Γιατί να επιλέξετε GlobalSat Γιατί να επιλέξετε GlobalSat

Χρειάζεστε βοήθεια για την σωστή
επιλογή προϊόντος;;
Καλέστε μας στο 210 2325071
210 23 25 071
* 5 Έτη Εγγύηση *
Ασφάλεια και Προστασία

Ανάκτηση Δεδομένων

Σας παρουσιάζουμε την καλύτερη εταιρεία ανάκτησης στον κόσμο ( Χρησιμοποιείται απο το FBI, Unlock Every iPhone Model και CELLEBRITE FACEBOOK).  

Αυτή χρησιμοποιούμε και για την δική σας περίπτωση.Με διαφορά οι καλύτεροι στην Ελλάδα. Mobile Foresnics

 

Οι περιπτώσεις ολοκληρωτικής ανάκτησης αρχείων αγγίζουν το 93% των μέσων που παραλαμβάνουμε, ποσοστό το οποίο είναι αρκετά ενθαρρυντικό.

Πιο συγκεκριμένα, στο 94% των περιπτώσεων μπορεί να ανακτηθεί από την GlobalSaT.l.f™, ένα μεγάλο ποσοστό των δεδομένων σας ενώ σε ένα ποσοστό 6% παραλαμβάνουμε δεδομένα στα οποία δεν μπορούμε να ανακτήσουμε τίποτα λόγω σοβαρού προβλήματος ή λόγω του ότι έχουν επιχειρήσει άλλες εταιρίες με αποτέλεσμα να καταστρέψουν τον δίσκο.

Η GlobalSaT.l.f™ αναλαμβάνει :

Ανάκτηση από οποιοδήποτε κινητό τηλέφωνο παλαιό η τελευταίας τεχνολογίας, κλειδωμένο η όχι και σε οποιαδήποτε μορφή.

• Ανάκτηση σχεδόν οποιοδήποτε αρχείο, social media (facebook, instagram, viber)  συμπεριλαμβανομένων, αλλά δεν περιορίζονται σε αυτά τα έγγραφα, φωτογραφίες, βίντεο, μουσική, e mail, και αρχεία αρχειοθέτησης.

• Ανάκτηση από κάθε  και εξωτερικό σκληρό δίσκο, κάρτα SD, USB flash drive, ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, κάρτες μνήμης, iPod, media player και άλλες φορητές συσκευές.

• Αποκαταστήστε τα στοιχεία που χάνονται λόγω διαγραφής,  μορφοποίησης, καταστροφή από  ιό, κακή λειτουργία, απρόσμενη διακοπή ρεύματος, συντριβή λογισμικού και άλλους άγνωστους λόγους.

Κλειδωμένα κινητά  ή κάρτες sim  αποκωδικοποιούνται για εσάς  με την μέθοδο της φυσικής η λογικής εξαγωγής.

 

« Διαβάστε όλη την περιγραφή » « Κλείσιμο περιγραφής »