Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Έλεγχος Κοριού ή βλάβη;

Άμεση εύρεση κακού
  Λογισμικού στο 
    Κινητό σας

[Καλέστε για Τιμή]
Ask a question
10 ημέρες
celle16
Άμεσα διαθέσιμο
Παράδοση σε 24 ώρες

Πολλοί άνθρωποι ρωτούν - "πώς μπορώ να απεγκαταστήσω  μόνο το πρόγραμμα παρακολούθησης και να αφήσω  το κινητό  τηλέφωνό μου όπως  είναι;" Η απάντηση στο ερώτημα αυτό θα ήταν πολύ περίπλοκη  και διαφορετική από τη μία συσκευή στην άλλη. Τα Λογισμικά  παρακολούθησης έχουν σχεδιαστεί για να είναι λαθραία  και αόρατα, προκειμένου να παραμείνουν κρυμμένα σε περίπτωση που η συσκευή χαθεί ή πέσει σε λάθος  χέρια, και οι κορυφαίοι κατασκευαστές αυτών καθιστούν πολύ δύσκολο να βρεθεί έστω και ένα ίχνος του λογισμικού σε οποιοδήποτε σημείο της συσκευής. Οι χρήστες των Android είναι οι πιο ευάλωτοι  μιας και τα πρωτόκολλα ασφαλείας παραβιάζονται  πιο εύκολα.

Στις συσκευές  IOS  προϋπόθεση είναι το γνωστό jailbreak , αλλά για τους γνώστες η παρακολούθηση γίνεται και σε κανονικά  IOS αλλά πιο δύσκολα.

Άρα αν:
Το τηλέφωνό σας ενεργεί αλλόκοτα

Κάνει πολλή ώρα  πάντα για να κλείσει, ανοίγει η οθόνη μόνη της χωρίς λόγο, ξαφνικά  έχει πολύ μικρότερη διάρκεια ζωής  η  μπαταρία  ή είναι ζεστό όταν δεν το χρησιμοποιείτε μπορεί να αποτελεί ένδειξη  ότι  κρυμμένες  διεργασίες  εκτελούνται στο παρασκήνιο.

Σας ανεβάζει στα ύψη τη χρήση δεδομένων χωρίς λόγο

Αυτό θα μπορούσε να είναι γιατί το τηλέφωνό σας ελέγχετε από κάποιον άλλο, με χρήση GPS και  αποστολή κρυφών (flash)   μηνυμάτων κειμένου ή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ταυτόχρονα ανοίγει και το ηχείο για κρυφή ακρόαση.

Εδώ ερχόμαστε εμείς με το UFED Touch Foresnics

Αναλαμβάνουμε να ανιχνεύσουμε τα τρέχων λογισμικά παρακολούθησης και να τα απενεργοποιήσουμε. Επίσης εάν επιθυμείτε με μία καινούργια μέθοδο μας σας λέμε
αν και στο παρελθόν είχε εγκατασταθεί  παράνομο λογισμικό παρακολούθησης.

Εσείς απλώς φέρτε την συσκευή σας.

[Καλέστε για Τιμή]
ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά
[Καλέστε για Τιμή]
ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά
[Καλέστε για Τιμή]
[Καλέστε για Τιμή]
+