Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Γιατί να επιλέξετε GlobalSat Γιατί να επιλέξετε GlobalSat

Χρειάζεστε βοήθεια για την σωστή
επιλογή προϊόντος;;
Καλέστε μας στο 210 2325071
210 23 25 071
* 5 Έτη Εγγύηση *
Ασφάλεια και Προστασία

MDVR-Gps-Tracker-Live-Video

 

MDVR - μια νέα λειτουργία παρακολούθησης Live GPS και Video

Μια νέα τάση στην παρακολούθηση του στόλου, η κινητή ψηφιακή εγγραφή βίντεο κερδίζει δυναμική.

Βοηθά στη διαχείριση της συμπεριφοράς των οδηγών και στην άμβλυνση των κινδύνων, είτε για την πρόληψη συμβάντων

είτε για την απόδοση της σωστής ευθύνης μετά από ατύχημα. Μελετήσαμε την αγορά MDVR,

μίλησαμε με τους καλύτερους κατασκευαστές και εξέτασαμε διάφορα παραδείγματα υλοποίησης.:

mdvr

Τι είναι το MDVR και πώς επωφελείστε από αυτό:

Η ψηφιακή εγγραφή βίντεο είναι μια τεχνολογία που είναι ευεργετική για διαφορετικά πεδία. Τα βασικά χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν την εγγραφή βίντεο και την αποθήκευση σε SD / HDD.

Ο χρήστης θα μπορεί αργότερα να κατεβάσει τα αρχεία στον υπολογιστή του και να δει το περιεχόμενο που ήταν αποθηκευμένο στον σκληρό δίσκο. Καταγράφονται συνήθως πολλά βίντεο των 30 δευτερολέπτων.

Οι πιο προχωρημένες επιλογές περιλαμβάνουν τη δυνατότητα αποστολής του συγκεκριμένου αρχείου βίντεο σε περίπτωση που συμβεί κάποιο συγκεκριμένο γεγονός (το κουμπί SOS πιέστηκε, ένα ατύχημα εντοπίστηκε κ.λπ.), συνήθως με βίντεο 10 δευτερόλεπτα πριν και 20 δευτερόλεπτα μετά το συμβάν.

Σήμερα με υψηλότερη διαθεσιμότητα και ταχύτητα Διαδικτύου, η ζωντανή ροή βίντεο είναι μια επιλογή που - η συσκευή στέλνει βίντεο στο διακομιστή και τα καταγράφει σε SD / HDD ταυτόχρονα (αντικαθιστώντας παλιά αρχεία εάν δεν υπάρχει αρκετός ελεύθερος χώρος). Αυτό ανοίγει ένα εντελώς νέο εύρος δυνατοτήτων για τους χρήστες MDVR που παρέχουν μια εικόνα για την κατάσταση σε πραγματικό χρόνο.

Η τεχνολογία χρησιμοποιείται κυρίως σε έναν από τους τέσσερις τομείς:

  • Δημόσια συγκοινωνία
  • Εμπορικός στόλος
  • Αστυνομία
  • Εταιρεία Security

Στην περίπτωση του λεωφορείου, του ταξί ή άλλων μέσων μαζικής μεταφοράς, αποτελεί ως επί το πλείστον μέτρο προστασίας για τον οδηγό κατά του εγκλήματος στο εσωτερικό του οχήματος και ένα εργαλείο για την παροχή αποδείξεων σε περίπτωση που σημειωθούν κάποια ατυχήματα. Η αστυνομία χρησιμοποιεί το MDVR για τη συλλογή αποδεικτικών στοιχείων και την απόδειξη της νομιμότητας των πράξεών της καθώς και για τον καλύτερο συντονισμό των δυνάμεων. Εκείνοι που το χρησιμοποιούν για προσωπικούς στόχους επιδιώκουν κυρίως να έχουν ειρήνη στο μυαλό σε περίπτωση που συμβαίνουν τυχόν ατυχήματα και πρέπει να αποδείξουν ότι δεν ήταν ένοχοι. Για το σκοπό αυτό θα επικεντρωθούμε πρωτίστως στη χρησιμότητα του MDVR για τους εμπορικούς στόλους.

Το τυποποιημένο σετ MDVR αποτελείται από μια-τεσσερις κάμερες αδιάβροχες ή όχι, μια εξωτερική μονάδα τροφοδοσίας, αγωγούς και ένα σύνολο υλικών στερέωσης. Παρόλο που απαιτεί τη μεταφορά σημαντικών δεδομένων μέσω της κυψελοειδούς σύνδεσης, η οποία μπορεί να είναι αρκετά δαπανηρή, μπορεί να βοηθήσει τους ιδιοκτήτες του στόλου με κάποια εικόνα για το πώς συμπεριφέρονται οι οδηγοί τους, τι ακριβώς συνέβη στη στιγμή του ατυχήματος, γνωρίζουν τους λόγους για σκληρό φρενάρισμα ή μια άλλη επικίνδυνη συμπεριφορά των οδηγών τους. Μπορεί επίσης να είναι μια χρήσιμη τεχνολογία για την ανάκτηση κλεμμένων οχημάτων.

Ακόμα στο σύστημα είναι εγκατεστήμενο can bus για την καταγραφή των δεδομένων του οχήματος και της συμπεριφοράς του οδηγού.

Συμπέρασμα

Το MDVR δίνει μερικά αναμφισβήτητα οφέλη στο λογισμικό παρακολούθησης GPS. Οι ιδιοκτήτες του στόλου μπορούν να λάβουν τεκμηριωμένες αποφάσεις με γνώση σχετικά με τους λόγους παραβίασης και ατυχήματος που διαπράττουν οι οδηγοί τους και υπάρχει πάντα μια απόδειξη για κάθε αμφισβητούμενη περίπτωση. Οι χειριστές συστημάτων εντοπισμού GPS μπορούν πάντα να ελέγχουν την κατάσταση κάθε οδηγού και την πραγματική κυκλοφορία κυκλοφορίας στο δρόμο απευθείας από τη διεπαφή ιστού και της εφαρμογής κινητού.

« Διαβάστε όλη την περιγραφή » « Κλείσιμο περιγραφής »