E- Gps Tracker

129.00
Live24h Online Εντοπισμός με εφαρμογή
Κάνε Ερώτηση
10 ημέρες
emobil1
Άμεσα διαθέσιμο
Παράδοση σε 24 ώρες
+

Ελάχιστη ποσότητα για το "E- Gps Tracker" είναι 1".

GPS Tracker για ηλεκτρικά οχήματα

 

Τα ηλεκτρονικά οχήματα είναι πολύ πιο προηγμένα οικονομικά από τα κανονικά οχήματα. Οι κλοπές τέτοιων οχημάτων αυξάνονται επίσης με γρήγορους ρυθμούς . Επειδή το αυτοκίνητο είναι τόσο αθόρυβο και κινείται αθόρυβα, είναι εύκολο για τους επιτιθέμενους να το κλέψουν από το γκαράζ σας ή από την πόλη σας. Ένα GPS Tracker για ηλεκτρικά οχήματα είναι αναγκαίο για τοποθέτηση άμεσα.

Η παρακολούθηση  με GPS για ηλεκτρικά οχήματα επιλύει τα ακόλουθα προβλήματα:

1) Πώς μπορώ να σχεδιάσω διαδρομές ώστε τα ηλεκτρικά οχήματα να μην ξεμείνουν από μπαταρία;

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι ένα από τα μεγαλύτερα εμπόδια στη λειτουργία ενός στόλου EV. Πολλά ηλεκτρικά οχήματα έχουν περιορισμένη εμβέλεια και χρειάζονται επαναφόρτιση κατά τη διάρκεια της ημέρας.

 

Αυτό προκαλεί πονοκεφάλους στους σχεδιαστές διαδρομών. Ποιο όχημα πρέπει να αναθέσω στην εργασία; Πότε χρειάζεται επαναφόρτιση του οχήματος; Τι γίνεται αν το όχημα κολλήσει στο δρόμο; Πράγματι, οι σχεδιαστές διαδρομών μπορούν να αφιερώσουν ώρες ή μέρες απαντώντας σε αυτές τις ερωτήσεις.

 

Ευτυχώς, τα εργαλεία διαχείρισης διαδρομής απαντούν σε αυτές τις ερωτήσεις.

 

Ακολουθεί ένα παράδειγμα για το πώς λειτουργεί ο σχεδιασμός διαδρομής. Πρώτον, όλες οι εργασίες εισάγονται στο σύστημα. Στη συνέχεια, εισάγονται περιορισμοί όπως η αυτονομία του οχήματος. Στη συνέχεια, το λογισμικό υπολογίζει τη διαδρομή κάθε οχήματος. Τέλος, οι οδηγοί λαμβάνουν τη διαδρομή στις οθόνες του οχήματος.

POINTS-ROUTE

 

2) Πώς μπορώ να συντηρήσω το ηλεκτρικό μου όχημα;

Ένα από τα πλεονεκτήματα των ηλεκτρικών οχημάτων είναι ότι απαιτεί λιγότερη τεχνική από τα κανονικά οχήματα. Αυτό δεν σημαίνει ότι η συντήρηση των EV πρέπει να αγνοηθεί!  Εδώ πάλι το GPS Tracker για ηλεκτρικά οχήματα θα δώσει την λύση.

 

Οι έλεγχοι μπαταρίας, κινητήρα και ελαστικών είναι όλα σημαντικά σημεία που πρέπει να εξετάσετε. Ορισμένοι στόλοι EV χρησιμοποιούν το  GlobalFleet για την παρακολούθηση αυτών των εργασιών.

 

Το GlobalFleet είναι ένα λογισμικό υπολογιστή που παρακολουθεί τα οχήματα και προγραμματίζει τη συντήρησή τους. Για παράδειγμα, οι στόλοι μπορούν να υπενθυμίζουν ψηφιακά και να παρακολουθούν ελέγχους κινητήρα. Ως αποτέλεσμα της χρήσης του  GlobalFleet, οι στόλοι παρατείνουν τη διάρκεια ζωής ενός EV.

 SERVICE

3) Πώς μπορώ να προστατεύσω το όχημά μου από κλοπή;

Οι ιδιοκτήτες πρέπει να προστατεύουν τα ηλεκτρικά οχήματά τους από τους κλέφτες. Τα EV είναι ένας ελκυστικός στόχος λόγω της υψηλής αξίας τους… εκτός από αυτό!

Το  GPS Tracker για ηλεκτρικά οχήματα έχουν σχεδιαστεί για να προστατεύουν το όχημά σας από κάθε είδους απόπειρες κλοπής και παραβίασης. Το κέντρο συναγερμού του θα παρακολουθεί τις κινήσεις του οχήματος σας μέρα και νύχτα και οι αισθητήρες του Gps Tracker  θα ενεργοποιούν μια ειδοποίηση εάν κάποιος εισβολέας προσπαθήσει να μετακινήσει το όχημά σας χωρίς να το γνωρίζετε. Το GPS Tracker για ηλεκτρικά οχήματα  παρέχει ακόμη πιο αποτελεσματικές δικλείδες ασφαλείας με τη μορφή αναγνώρισης οδηγού και αυτόματης ακινητοποίησης, εάν δεν υπάρχουν ετικέτες αναγνώρισης οδηγού.

 

 

4) Πώς μπορώ να διατηρήσω μια ισχυρή διάρκεια ζωής της μπαταρίας;

Παρόμοια με οτιδήποτε τροφοδοτείται με μπαταρία, οι ιδιοκτήτες ηλεκτρικών οχημάτων πρέπει να αποτρέπουν την εξάντληση της μπαταρίας. Μερικές συμβουλές για τη διατήρηση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας περιλαμβάνουν:

 

Οι μπαταρίες πρέπει να φυλάσσονται μακριά από υψηλές θερμοκρασίες. Οι μπαταρίες EV είναι κατεστραμμένες από υπερβολικά υψηλές θερμοκρασίες.

Σταματήστε τη φόρτιση της μπαταρίας μόλις γεμίσει. Μπορεί να προκληθεί ζημιά στην μπαταρία με υπερφόρτωση της μπαταρίας με τάση.

Επιπλέον Έξυπνες Δυνατότητες του Gps Tracker και της Πλατφόρμας

  • Εισαγωγή σημείων φόρτισης στον χάρτη 
  • Εισαγωγή μέγιστης απόστασης
  • Εισαγωγή Περίφραξης με ειδοποίηση
  • Can Bus διασύνδεση για έλεγχο Παραμέτρων Οχήματος.

ΔΕΔΟΜΕΝΑ - ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ

 

Τρακάρισμα

Έλεγχος κινητήρα (MIL)

Απόκλιση από τη διαδρομή

Απόσταση μεταξύ αντικειμένων

Αλλαγή προγράμματος οδήγησης

Υπερβολικό ρελαντί κινητήρα

Είσοδος ή έξοδος από  geofence

Υπερβολική οδήγηση

Υπερβολικό πάρκινγκ

Εξωτερική διακοπή ρεύματος

Αλλαγή στάθμης καυσίμου

Εμπλοκή GSM

Βίαιη οδήγηση

Ενεργοποίηση εισόδων

Αναφορά τοποθεσίας 

Χαμηλή μπαταρία

Ενεργοποίηση εξόδων- Ακινητοποίησης

Ανίχνευση κατάστασης στάθμευσης

Κουμπί SOS

Ταχύτητα (σχετικά με την πλατφόρμα)

Αλλαγή κατάστασης εργασίας

Το Tracker απενεργοποιήθηκε ή χάθηκε η σύνδεση

Παραβίαση γεωγραφικής προστασίας που δημιουργήθηκε αυτόματα

Μη εξουσιοδοτημένη μετακίνηση

 

Φυσικές Προδιαγραφές

  • Διαστάσεις: 72,5 x 73 x 27,3 mm (Μ x Π x Υ)
  • Αξιολόγηση προστασίας εισόδου: IP67

Πιστοποιήσεις & Εγκρίσεις

  • Κανονισμός: CE (RED), EAC, RoHS, REACH, E-Mark, IP67
90.00
Έκπτωση 24%
185.00 140.00
Έκπτωση 30%
125.00 88.00
Έκπτωση 29%
155.00 110.00
+