Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Γιατί να επιλέξετε GlobalSat Γιατί να επιλέξετε GlobalSat

Χρειάζεστε βοήθεια για την σωστή
επιλογή προϊόντος;;
Καλέστε μας στο 210 2325071
210 23 25 071
* 5 Έτη Εγγύηση *
Ασφάλεια και Προστασία

Εταιρεία

 

Καλώς ήρθατε στην GlobalSat.L.F™. H εταιρεία GlobalSat.L.F όντως Πολυεθνική ιδρύθηκε-Αναπτύχθηκε στον Ελληνικό χώρο το 2011 με στόχο την προώθηση και την υποστήριξη συστημάτων δορυφορικού εντοπισμού προηγμένης αρχιτεκτονικής καθώς και ειδικά συστήματα συλλογής και άμυνας πληροφοριών.

 

Η GlobalSat.L.F™, είναι μια δυναμική εταιρεία στον ευαίσθητο χώρο της Διαχείρισης Στόλου Οχημάτων και Κατασκευής ειδικών συσκευών ήχου εικόνας και εντοπισμού. Δραστηριοποιείται σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και είναι σε θέση να μελετά, να προτείνει, να εφαρμόζει και να υποστηρίζει επαγγελματικές λύσεις για όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών της. Το 2010 ιδρύει τα γραφεία της στην Ελλάδα και έκτοτε είναι από τις πρώτες εταιρείες ανάπτυξης συσκευών δορυφορικού εντοπισμού και ειδικού λογισμικού παρακολούθησης.

 

Άρτια καταρτισμένοι και εκπαιδευμένοι συνεργάτες, μελετούν και επεξεργάζονται κάθε περίπτωση ξεχωριστά. Σταθμίζουν τις απαιτήσεις, εκτιμούν τους κινδύνους, σχεδιάζουν με λεπτομέρεια και ως εκ τούτου οι τελικές προτάσεις τους είναι εξατομικευμένες και εξειδικευμένες.

Το ειδικό τμήμα ερευνών και ανάπτυξης , αναπτύσσει συνεχώς νέες τεχνολογίες , έτσι ώστε οι πελάτες μας να χρησιμοποιούν πρώτοι τα συστήματα μας και να νοιώθουν ασφαλής.

 

Κατεβάστε εδώ το ενημερωτικό μας

 

Όλα τα συστήματα εντοπισμού που παρέχονται μέσω της ιστιοσελίδας μας Gps-trackers.gr λειτουργούν είτε στον σέρβερ μας (Gps-server.gr) Live 24 και για Smart Phones ΕΔΩ είτε σε ξένο σέρβερ Live είτε μόνο με SMS χωρίς την ανάγκη κάποιου σέρβερ και χωρίς έξτρα κόστος. (ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΙ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ).

 

Τα GPS Trackers και τα ειδικά προϊόντα της GlobalSat.L.F™ επιτρέπουν στους πελάτες να εντοπίσουν την ακριβή θέση του αυτοκινήτου τους και να λύσουν πολλά προβλήματα ασφαλείας. Με τη χρήση αυτών των συσκευών, οι πελάτες μπορούν να λαμβάνουν δεδομένα από τη θέση του tracker απευθείας στο κινητό τηλέφωνο ή τον υπολογιστή τους, στο Tablet Pc καθώς και να νοιώθουν ασφαλείς απέναντι σε κινδύνους.

Τα Gps Trackers και τα ειδικά προϊόντα GlobalSat.L.F™ παρέχουν στους πελάτες μας  προηγμένα χαρακτηριστικά, όπως η επικοινωνία αμφίδρομα η μονομερώς, γεω-περίφραξη, συναγερμός σε διάφορα συμβάντα,  συναγερμός ρυμούλκησης, συναγερμός επιτάχυνσης, την αποθήκευση δεδομένων πακέτου, φωτογραφική μηχανή, και αποκοπή του κινητήρα αισθητήρα τρακαρίσματος και πολλά άλλα. Μερικά Συστήματα Δορυφορικού Εντοπισμού (MT90Α, T366G, P99G, MVT800) είναι αδιάβροχα και έχουν ψηφιακές και αναλογικές εισόδους και εξόδους, οι οποίες επιτρέπουν την εφαρμογή διαφορετικών τύπων αναφορών και εφαρμογών.Με τη χρήση των GPS Trackers  GlobalSat.L.F™δεδομένο είναι και το χαμηλότερο λειτουργικό κόστος από την διαχείριση του στόλου οχημάτων.

Επίσης συνεργαζόμαστε με μεγάλες εταιρείες (OTA, Δήμοι, Ενοικιάσεις οχημάτων, Διακίνηση προϊόντων κ.α. )για την διαχείριση του στόλου οχημάτων και την συλλογή πληροφοριών εκ μέρους αυτών με σκοπό την μείωση του κόστους της επιχείρησης τους με αναφορές για:

 • * Απεικόνιση οχημάτων σε πραγματικό χρόνο
 • * Ιστορικότητα διαδρομών έως 1 χρόνο
 • * Λειτουργία Βέλτιστης Δρομολόγησης
 • * Στατιστικά     (καυσίμων ,χιλιομ, αποστάσεων, στάσεων)
 • * Αισθητήρες καυσίμου
 • * Διαχείριση πελατών
 • * RFID (κάρτα για κάθε οδηγό ξεχωριστά)
 • * Συντήρηση και έλεγχος οχημάτων
 • * Συναγερμός ρυμούλκησης και τρακαρίσματος
 • * Παραβίαση γεωφραχτη
 • * Παραβίαση ωραρίου και χρόνου στάθμευσης
 • * φωτογραφία σε κάθε συμβάν

 

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΤΩΠΟΡΟΙ ΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ

 

 

* Νέα γραφεία και Έκθεση στην Λεωφόρος Φυλής 193 , Καματερό

* Νέες Εγκαταστάσεις Έρευνας Iot Στο Μαρούσι