Γιατί να επιλέξετε GlobalSat Γιατί να επιλέξετε GlobalSat

Χρειάζεστε βοήθεια για την σωστή
επιλογή προϊόντος;;
Καλέστε μας στο 210 2325071
210 23 25 071
* 5 Έτη Εγγύηση *
Ασφάλεια και Προστασία

Βρείτε το Gps Tracker που σας ταιριάζει

 

Εύκολη Αναζήτηση Συστήματος Δορυφορικού εντοπισμού ανά Περίπτωση.

Ιδιώτες με ένα η δύο Ι.Χ. :

Μόνιμα Συστήματα Εντοπισμού

 

 

 

Εαν σας ενδιαφέρει κάτι μόνιμο θα καταφύγετε στην κατηγορία ΑΥΤΗ

Τα μόνιμα συστήματα εγκαθίστανται κάπου κρυφά στο όχημα και έχουν έξτρα κεραίες Gps και Gsm ώστε να έχουν σήμα και στα πιο δύσκολα σημεία.

Τροφοδοτούνται με ρεύμα από το όχημα και διαθέτουν δική τους μπαταρία εφεδρική σε περίπτωση που χρειαστεί, έως και 400 ώρες.

Δεν είναι εύκολα προσβάσιμα και διαθέτουν εξόδους για παγίδευση θυρών, καπό , αποκοπή κινητήρα, έλεγχος θερμοκρασίας, έλεγχος μίζας., έλεγχο οδηγού.
Συνδέεται κρυφό μικρόφωνο για ακρόαση της καμπίνας κατά την παραβίαση και σας ενημερώνει αυτόματα με κλήση ή e mail sms και pop up στην εφαρμογή μας.

Έχουν δυνατότητα deep sleep για εξοικονόμηση μπαταρίας και κάποια είναι και συναγερμοί με τηλεχειρισμό μαζί. Έχουν την δυνατότητα να σας αποστέλλουν sms-email-Pop up alerts και online εντοπισμό για οποιαδήποτε παραβίαση καθώς και να σας καλούν στο κινητό σας για κάθε παραβίαση. Οι αναφορές τους είναι ακριβείας μιας που αντιλαμβάνονται την ενεργοποίηση της μίζας και τον ακριβή χρόνο λειτουργίας.

Υπάρχει επίσης οι δυνατότητα προσθήκης ηχείου και μικροφώνου στο όχημα και κάμερας. Μελλοντικά δύνασθε να ηχογραφείτε την καμπίνα του οχήματος σας *(μόνο σε περίπτωση κλοπής η υπεξαίρεσης).

 

Επαγγελματίες (Εταιρείες logistics- ενοικιαζόμενα- Super Market)

    Can Bus FMS Protocol για Ολοκληρωμένη Σύνδεση
    με τον εγκέφαλο του οχήματος 

                                Δείτε το

Εκτός από τις πιο πάνω δυνατότητες μπορείτε να ελέγχετε τα καύσιμα καθώς και ποιός οδηγός ανά πάσα στιγμή είναι στο όχημα. Δίνεται εξουσιοδοτημένα Rfid tag και μόνο ο κάτοχος μπορεί να εκκινήσει το όχημα. Μπλοκάρετε τις πόρτες και γνωρίζετε , είσοδο και έξοδο των προϊόντων σας. Βάζετε βέλτιστη διαδρομή και σημεία ενδιαφέροντος .

Κάθε απόκλιση καταγράφεται και εξάγετε για μελλοντική στατιστική χρήση.

Οι αναφορές ποικίλουν και καλύπτουν όλο το φάσμα μίας επιχείρησης.

Βελτίωση της απόδοσης της επιχείρησης σας έως και 30% με την εμπειρία και την ποιότητα της GlobalSat.L.F™.

Αποσπώμενα Gps

Στο αντίποδα υπάρχουν τα φορητά εάν θέλετε για οικονομία να έχετε ένα σύστημα εντοπισμού μεταφερόμενο.

(Σε περιπτώσεις όπου μόνο ένα όχημα κινείτε την φορά) .

Το απόλυτο σύστημα μας , όπου προμηθεύετε και η Ελληνική Αστυνομία , είναι το T355 Δείτε το,

με δυνατότητες επιχειρησιακές όπως: Αδιαβροχοποίηση και προστασία, διάρκεια αναμονής 365 ημέρες, Δυνατούς μαγνήτες, Live εντοπισμός από όλες τις συσκευές και ειδοποίηση εάν βγει από το όχημα ή το όχημα μετακινηθεί.

Επίσης

Ένα πολύ καλό Gps είναι το Νέο NT90A Δείτε το ,

όπου το κύριο χαρακτηριστικό του είναι το Chip Gps τεχνολογίας Sirf IV και U-blox 7 και έχει την δυνατότητα να εντοπίζει ως και 50 δορυφόρους με ευαισθησία -163, (πρακτικά σημαίνει ότι βρίσκει πιο γρήγορα δορυφόρους και δεν επηρεάζεται από απλά εμπόδια).

Συνδέεται στο όχημα με ένα καλώδιο USB , και παίρνει ρεύμα από το 12v , το μετατρέπει σε 4.2v για να φορτίζει την εσωτερική του μπαταρία. Έχει την δυνατότητα να δεχθεί και εξωτερική μπαταρία για 100-200 ημέρες χωρίς σύνδεση στην μπαταρία του οχήματος. Έτσι αγοράζετε ένα Gps με δύο καλώδια και για τα δύο οχήματα σας.

Επίσης υπάρχει ακουστικό και ενσωματωμένο ηχείο για επικοινωνία.

Οι αναφορές είναι ίδιες όσο αφορά το ιστορικό  διαδρομής και στάθμευσης (αυτό με 5% απόκλιση διότι δεν είναι

συνδεδεμένο στην μίζα). Καταλαβαίνει την εκκίνηση του οχήματος από τον 3D αισθητήρα μετακίνησης πού διαθέτει και σας ειδοποιεί. Επίσης δέχεται όλες τις εντολές όπως γεω περίφραξη κ.α.

Ιδιώτες με Μοτοσυκλέτα ή Σκάφος

 

Μόνιμα GPS

Δείτε ΕΔΩ

Σε αυτήν την κατηγορία τα συστήματα εντοπισμού πρέπει να είναι λίγο πιο εξειδικευμένα λόγω της ιδιαιτερότητας των μέσων.

Στην αντίστοιχη κατηγορία μας Εδώ ΚΑΙ Εδώ

θα βρείτε τις προτάσεις μας.

Το σημαντικό εδώ είναι η αδιαβροχοποίηση των συστημάτων και η αξιοπιστία στην ειδοποίηση και μόνο με το άγγιγμα. Έτσι αναλόγως πιο σύστημα θα επιλέξετε διαθέτει IP66 προστασία νερού, OnLine εντοπισμό από κινητό και Pc , ειδοποίηση με sms-email-Server, ακόμα και όταν μετακινηθεί ένα μέτρο, αποκοπή κινητήρα, έλεγχο μίζας , συναγερμό ηχητικό, εξοικονόμηση μπαταρίας deep sleep ,τηλεχειρισμό Κ.α.

Οι κάτοχοι σκαφών μπλοκάρουν και τα ταμπούκια τους (αποτροπή κλοπών) και γεω περιφράζουν το λιμάνι, (αισθητήρας απομάκρυνσης και ρυμούλκησης).

Και αυτά συνδέονται μόνιμα στην τροφοδοσία του οχήματος και διαθέτουν δική τους εφεδρική με μικρή κατανάλωση.

Έτσι η κλοπή με τα εξελιγμένα συστήματα μας γίνεται σενάριο επιστημονικής φαντασίας για τους κλέφτες και ξενοιασιά για εσάς.

Οι αναφορές και εδώ είναι στο ίδιο επίπεδο με των Ι.Χ .

 

Ευπαθείς ομάδες (Ηλικιωμένοι και Παιδιά)

P99G WiFi Indoors Live Tracking

 

Σε αυτή την ευαίσθητη κατηγορία θα πρέπει το σύστημα εντοπισμού που θα επιλέξετε να είστε σίγουροι ότι παρέχει αυτά που αναφέρει.

Εμείς με εγγύηση 5 έτη και την αξιοπιστία της GlobalSat.L.F™ σας δίνουμε συστήματα εντοπισμού ανά περίπτωση όπου:

Είναι μικρά και ελαφριά,

Έχουν αισθητήρα πτώσης ανθρώπου,

Είναι αδιάβροχα,

Χειρίζονται εύκολα και γρήγορα,

Εντοπίζουν ακόμα και μέσα σε κτήρια,

Έχουν ελληνικό Server,

Κάποια δεν χρειάζονται sim και επικοινωνούν με bluetooth (4.0),

 

Έχουν μεγάλα κουμπιά SOS ΚΑΙ αμφίδρομη επικοινωνία.

Εμείς είμαστε εδώ για ΔΩΡΕΑΝ επίδειξη και επίλυση των όποιων προβληματισμών σας.

Μελισσοκόμοι και Ιδιαίτερης Αξίας Αντικείμενα

 

Το σύνηθες ερώτημα σε αυτή την κατηγορία είναι η μπαταρία.

Εμείς σας λέμε Οχι!. Η μπαταρία είναι σημαντική για να μην σας κουράζει η φόρτιση της συσκευής αλλά και το ενδεχόμενο να σας αντιληφθεί ο επίδοξος κλέφτης, αλλά τι να το κάνετε αν σας πάρουν το πολύτιμο αντικείμενο σας και  ΔΕΝ ειδοποιηθείτε!. Ένα Gps που υπόσχεται μεγάλη διάρκεια μπαταρίας σημαίνει ότι είναι σε μόνιμο Deep Sleep Mode, δηλαδή καταναλώνει την μικρότερη δυνατή μπαταρία αφού κλίνει το δέκτη Gps ( και κατ επέκταση την δυνατότητα να αντιληφθεί ότι μετακινήθηκε -αν την έχει-), αφού όταν κλαπεί το αντικείμενο (π.χ. μελίσσι) όπου είναι προσκολλημένο δεν θα το αντιληφθεί. Αυτά τα συστήματα πρέπει εσείς να τα καλείτε και να σας απαντούν την θέση τους. Εδώ γεννάται το ερώτημα: Αν αντιληφθώ την κλοπή 3 ώρες 9στην καλλίτερη περίπτωση) μετά και ο κλέφτης έχει βρει το Gps? Αν δεν το έχει βρει και έχει βάλει το αντικείμενο σε μέρος όπου δεν υπάρχει σήμα GSM (Κινητής) η GPS (Δορυφόροι)?

 

Πληρώσαμε την άγνοια  μας και την κακή επιλογή μας.

Αυτά τα συστήματα αν ενεργοποιήσετε τις ασφάλειες τους δεν αντέχουν πάνω από 3 ημέρες.

Τα δικά μας αντέχουν 80 ημέρες με πλήρη ενεργοποιημένες ασφάλειες και άμεση ειδοποίηση. Με το τράνταγμα ενεργοποιούνται και αρχίζει ο LIVE Εντοπισμός. Παράλληλα σας ειδοποιεί και καταγράφει την διαδρομή. Εσείς το βλέπετε LIVE από τον υπολογιστή η το κινητό σας καθώς κινήστε αφού έχετε καλέσει την Αστυνομία.

Η περίπτωση να βρεθεί από τον κλέφτη είναι μηδαμινή αφού πριν ακόμα φύγει από τον χώρο έχετε ειδοποιηθεί.

Η περίπτωση να μην έχει σήμα είναι σπάνια αφού καταγράφει ανά 10 sec την διαδρομή με ευαισθησία Δορυφόρων -163.

Σε κάθε περίπτωση μια Δοκιμή-Επίδειξη-Σύγκριση λέει πάντα την αλήθεια. (Καμία από τις υποτιθέμενες μεγάλες εταιρείες στην Ελλάδα δεν το τολμάει).

Εμείς Είμαστε Σίγουροι