Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Γιατί να επιλέξετε GlobalSat Γιατί να επιλέξετε GlobalSat

Χρειάζεστε βοήθεια για την σωστή
επιλογή προϊόντος;;
Καλέστε μας στο 210 2325071
210 23 25 071
* 5 Έτη Εγγύηση *
Ασφάλεια και Προστασία

Εποπτεία όλο το 24ωρο

Απελευθερωθείτε απο το άγχος!

Ενημερωθείτε όλο το 24ωρο για την θέση και την κατάσταση του οχήματος σας/ανηλίκου/ηλικιωμένου/εμπορεύματος. Το εξελιγμένο, εξελληνισμένο, κέντρο διαχείρισης στόλου οχημάτων ,πραγμάτων και ανθρώπων προσφέρει ενημέρωση ανά χρονικά διαστήματα που επιθυμείτε καθώς και ενημέρωση για τυχόν παραμέτρους που θέλετε.

Έτσι αν το όχημα σας για παράδειγμα μετακινηθεί εκτός η εντός καποιου τομεα που μας εχετε υποδειξει, άμεσα σας ειδοποιεί το κέντρο μας.

Άλλη περίπτωση είναι η ταχύτητα όπου αναπτύσσει για παράδειγμα το όχημα σας. Όπως επίσης και αν ρυμουλκηθεί η αν τεθεί σε λειτουργία το μηχάνημα έργου σας την Κυριακή που δεν εργάζεται.

Επίσης αν πατηθεί κάποιο κουμπί πανικού και κάποιος δικός σας  χρειαζεται βοηθεια.(Πολύτιμο για παιδειά και ηλικιωμένους)

Σε αυτήν την περίπτωση θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας δώσουμε την αναφορά συναγερμού αλλα και να προβούμε σε ενέργειες που θα μας υποδείξετε.

*Ειδικές δικλείδες ασφαλείας σε περίπτωση κλοπής ή απαγωγής

ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΕΧΕΙ ΧΡΕΩΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ