Έκπτωση 21%

CAN Bus GPS Tracker

Πάρτε τον έλεγχο των λειτουργιών του στόλου σας: Κάντε επανάσταση στη διαχείριση του στόλου σας με το CAN Bus GPS Tracker, παρέχοντας απαράμιλλη πρόσβαση σε πλούσιες ροές δεδομένων οχημάτων. Λάβετε απαράμιλλες πληροφορίες απόδοσης στόλου, ακριβή δεδομένα και λάβετε αποφάσεις βάσει δεδομένων για τη βελτιστοποίηση των λειτουργιών σας.

Αρχική Τιμή: 150.00
119.00
Κερδίζετε : €31.00 (21%)
Για την Δωρεάν επιλογή Καλέστε μας
Κάνε Ερώτηση
10 ημέρες
can150
Άμεσα διαθέσιμο
Παράδοση σε 24 ώρες
+

Ελάχιστη ποσότητα για το "CAN Bus GPS Tracker" είναι 1".

**Επαναστατίστε τη Διαχείριση Στόλου με το CAN Bus GPS Tracker**Ανεβάστε τη διαχείριση του στόλου σας σε νέα ύψη με το προηγμένο μας CAN Bus GPS Tracker, που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει απαράμιλλη πρόσβαση σε πλούσιες ροές δεδομένων οχημάτων. Αυτή η καινοτόμος συσκευή αξιοποιεί τις τελευταίες εξελίξεις στο υλικό τηλεματικής, με μια σύγχρονη ενσωματωμένη μονάδα CAN που σας δίνει τη δυνατότητα να λαμβάνετε αποφάσεις βάσει δεδομένων και να βελτιστοποιείτε τις λειτουργίες σας.**Απαράμιλλες πληροφορίες για την απόδοση του στόλου**Με τη σύνδεση απευθείας στη ροή δεδομένων του οχήματος, το CAN Bus GPS Tracker προσφέρει μια πιο ολοκληρωμένη και ακριβή εικόνα της απόδοσης του στόλου σας. Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά συστήματα OBDII, η τεχνολογία CAN Bus μας μεταδίδει ένα ευρύτερο φάσμα παραμέτρων, όπως:

* Κατανάλωση καυσίμου
* Απόδοση κινητήρα και συμπεριφοράς οχήματος
* Ανάλυση συμπεριφοράς οδηγούΜε αυτόν τον πλούτο δεδομένων στα χέρια σας, θα μπορείτε:* Προσδιορίστε περιοχές για βελτίωση στις λειτουργίες του στόλου σας
* Βελτιστοποιήστε τις διαδρομές και μειώστε την κατανάλωση καυσίμου
* Βελτιώστε τη συντήρηση του οχήματος και μειώστε το χρόνο διακοπής λειτουργίας
* Βελτιώστε τη συμπεριφορά και την ασφάλεια του οδηγού**Μείνετε μπροστά από την καμπύλη με το Advanced Fleet Analytics**Το CAN Bus GPS Tracker έχει σχεδιαστεί για να σας προσφέρει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στη διαχείριση στόλου. Με τις προηγμένες δυνατότητες ανάλυσης, θα μπορείτε να:

* Λάβετε τεκμηριωμένες αποφάσεις με βάση ακριβή δεδομένα
* Βελτιώστε τις λειτουργίες και μειώστε το κόστος
* Βελτιώστε την ικανοποίηση και την αφοσίωση των πελατών

**Αναβαθμίστε τη Διαχείριση στόλου σας σήμερα**

Ζήστε τη δύναμη της προηγμένης ανάλυσης στόλου με το CAN Bus GPS Tracker. Παραγγείλετε τώρα και ανακαλύψτε ένα νέο επίπεδο αποτελεσματικότητας και παραγωγικότητας διαχείρισης στόλου.

Ακρίβεια Καταμέτρησης:
90.00
Έκπτωση 24%
185.00 140.00
Έκπτωση 30%
125.00 88.00
+