Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Gps_bluetooth

229.00
Ask a question
10 ημέρες
st02
Κατόπιν Παραγγελίας
Το προϊόν  είναι διαθέσιμο με παραγγελία
+

Μίνι σύστημα εντοπισμού και ακρόασης με ανιχνευτή κίνησης χωρίς καρτά Sim

Το  BluTracker είναι ένα εξαιρετικά μικρό Bluetooth GPS εντοπισμού. Έχει μια εμβέλεια πάνω από 0,5 μίλια, η μπαταρία διαρκεί για πάνω από 2 εβδομάδες μεταξύ των φορτίσεων, και έχει μια πλήρη μηχανή GPS tracker και ανιχνευτή κίνησης. Δεν υπάρχει απολύτως καμία αμοιβή υπηρεσιών.

Για Πάρα Πολλές Εφαρμογές!

Λάβετε μια ειδοποίηση εάν κάποιος          Ξέρετε που είναι τα παιδιά σας και οι      To bluTrackerδιαθέτει            Ξέρετε που βρίσκονται τα παιχνίδια σας.

μετακινήσει την μηχανή σας ή χάσετε εργαζόμενοι* σας κάθε στιγμή. ανιχνευτή κίνησης.

το κατοικίδιο σας.                                                                                            Λάβετε μια ειδοποίηση στο

τηλέφωνό σας, αν κάποιος

αγγίζει τα πράγματα σας !

 

Γνωρίστε το BluTrackerΤα περισσότερα κατοικίδια ζώα που χάνονται, βρίσκονται σε δύο τετράγωνα από το σπίτι σας. Το BluTracker θα καταστήσει εύκολο για εσάς να βρείτε το κατοικίδιο ζώο σας. Εντοπίστε τα παιδιά σας σε μεγάλες παιδικές χαρές, πάρκα, ή στη γειτονιά σας. Γνωρίζετε την ακριβή τοποθεσία του  τους μέσα σε 1000 μέτρα. Ο ανιχνευτής κίνησης σας ειδοποιεί αν υπάρξει   κίνηση. Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, απολύτως κανένα επαναλαμβανόμενο έξοδο.

 

Μεγάλη Εμβέλεια

 

Περίπου 1000 μέτρα. Πώς μπορούμε να επιτύχουμε τέτοια καταπληκτική απόσταση; Χρησιμοποιώντας μια σειρά από ειδικά τροποποιημένα ενισχυτές ραδιοσυχνοτήτων όπου έχουν σχεδιαστεί για πολύ μεγάλο εύρος. Χρησιμοποιούμε επίσης  μια  ειδική κατευθυντική κεραία που  έχει σχεδιαστεί για μεγάλη εμβέλεια. Αυτό επιτρέπει την οπτική επαφή Ακτίνα σε μια απόσυαση από περίπου ένα χιλιόμετρο.  

1000 μέτρα κυμαίνονται
Πάνω από 2 εβδομάδες η ζωή της μπαταρίας πριν την επαναφόρτιση        
Αισθητήρας GPS
Bluetooth χαμηλής ενέργειας (Bluetooth 4.0)
Ανιχνευτής κίνησης
Δεν υπάρχουν μηνιαία τέλη!

Μια Εκλπηκτική Εφαρμογή

 

Εικονικός Γεω-Φράχτης                     

Εντοπίστε το BluTracker εύκολα στο χάρτη. Στο Google Maps, θα δείτε τον εαυτό σας ως μια μπλε κουκίδα και το BluTracker ως κόκκινη κουκκίδα. Μπορείτε επίσης να σχεδιάσετε έναν κύκλο για να δημιουργήσετε ένα Εικονικός Γεω-Φράχτη γύρω σας. Κάθε φορά που το BluTracker κινείται έξω από τον Εικονικός Γεω-Φράχτη, το τηλέφωνό σας θα σας προειδοποιήσει.

 

 

Οθόνη Ραντάρ

Επειδή το GPS δεν λειτουργεί σε εσωτερικούς χώρους, δημιουργήσαμε τη λειτουργία του ραντάρ.   

Η οθόνη ραντάρ θα εμφανίσει στο BluTracker  μια οθόνη τύπου  ραντάρ. Φυσικά, επειδή δεν γνωρίζουμε πραγματικά την κατεύθυνση, η οθόνη του ραντάρ μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για την προσέγγιση της απόσταση του BluTracker στο τηλέφωνό σας, αλλά όχι την κατεύθυνση. Έτσι, τη στιγμή που έχετε εντοπίσει στην οθόνη του ραντάρ ένα BluTracker και θέλατε να το βρείτε, μπορείτε να ξεκινήσετε το περπάτημα σε μια συγκεκριμένη κατεύθυνση, και να δείτε αν σας φαίρνει πιο κοντά ή πιο μακριά.

 

Μεγάλης διάρκειας, επαναφορτιζόμενη μπαταρία

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας διαρκεί για πάνω από 2 εβδομάδες με συνεχή χρήση. Μπορείτε να το συνδέσετε με το κολάρο στα κατοικίδια ζώα  σας, κρυφά στα παιδιά σας ή στο σακίδιο, και πολλά άλλα. Η οθόνη ραντάρ  θα εμφανίσει το  BluTracker σε μια εκπληκτικά ζωντανή οθόνη.

Όταν η μπαταρία είναι χαμηλή, απαιτείται περίπου 1 ώρα για να το φορτίσετε πλήρως!

Έκπτωση 23%
325.00 249.00
Έκπτωση 11%
285.00 255.00
ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά
Έκπτωση 11%
445.00 395.00
+